Detta är ingen snygg och flådig webbyrå. Jag har inget stort kontor centralt. Jag klär mig inte i kostym varje dag och jag åker inte taxi till mina möten.
Vad du får när du kontaktar mig är en jordnära, engagerad och personlig kontakt med stort hjärta och empati. Jag förstår att det är svårt att investera sina förvärvade slantar i marknadsföring men ändå är detta så nödvändigt för att ditt företag ska må bra!

Jag har jobbat de senaste 20 åren med att hjälpa både små och stora företag med sin marknadsföring. Med 20 års erfarenhet av tryckt media, digital media och social media kan jag lova att jag hjälper dig med din marknadsföring. Och du, det behöver inte vara dyrt.

Vi träffas för att prata om ditt företag och vad du vill uppnå. Jag ger dig tips och idéer om vad jag tänker du ska göra och sjösätter din marknadsföring. Om det handlar om att du ska ha annonser i en eller flera tidningar eller hjälp att synas högt i googles sökresultat spelar ingen roll. Vi sätter oss i båten tillsammans och hittar just din mediemix.

Förutom all detta är jag även supertrevlig och gillar kaffe 🙂

/Martin Hansson – HK Media
martin.hansson@hkmedia.se
https://www.facebook.com/HKMediapartner

Please follow and like us:
0