Jag fortsätter mitt poddskapande tillsammans med tjejerna bakom ”Superkraften” och de senaste avsnitten kan ni höra där ni lyssnar på poddar men även på superkraften.se och på poddly.se.

Till sommaren kommer jag skapa en ny podd tillsammans med en tjej som heter Sara Silfverberg. Säg allt vad Sara inte är så har du snart hittat allt hon är. Vi kommer spela in på plats i Falsterbo när Falsterbo Horse Show går av stapeln men vi kommer även spela in ett par program inför detta event.

Podden (vars namn vi återkommer med) kommer såklart publiceras på alla de kanaler där poddar vanligtvis publiceras men även på Falsterbo Horse Shows hemsida och vi räknar med att alla de ca2 miljoner besökare på den sidan kommer lyssna på denna podden i sommar!


Det ska bli superroligt att komma igång!

Please follow and like us:
0
20