Horsehub är ett leaderprojekt som syftar till att främja hästnäringen i Lundaland. Vi som driver projektet är Katarina Lundgren på MiMer Centre och Martin Hansson från HK Media.

Projektets syfte är som sagt att främja hästnäringen i Lundaland – Kävlinge, Lomma, Lund, Staffanstorps kommun samt södra Eslövs kommun. Detta gör vi genom att bygga nätverk mellan företagen, organisationerna och föreningarna för att skapa nya samarbeten, synnergieffekter, produkter och tjänster som ska gagna hästbranschen i nämnda områden.

Om du är i eller vill in i hästbranschen i Lundaland kan man anmäla sig till vårt nyhetsbrev här och passa samtidigt på att gilla facebooksidan. Du kan också läsa mer på www.horsehub.eu

Darja Smisovsky från Almi företagspartner kommer till Horsehub den 14/2.

Vår nästa träff är i Kävlinge på Lilla Kulturhuset, Mejerigränd i Kävlinge på fredag den 14/2 mellan 10:00 och 12:00. Då kommer Darja Smisovsky från Almi företagspartner till oss för att prata om Almi och företagande. Gratis för alla hästmänniskor med verksamheter i Lundaland (se ovan). För övriga kostar det 200:- per gång eller 2000:- per säsong.
Vill du komma på mötet fredagen den 14/2 kan du anmäla dig här.

Välkommen!

Please follow and like us:
0
20