Ship Of A New Story #allmännadalen

Förra veckan var jag med och producerade en livestream för initiativet Ship Of A New Story som arrangeras av konsultföretaget Emprogage som ett komplement till Almedalsveckan som blev inställt pga Coronaviruset. #allmännadalen har börjat etablera sig i de digitala initiativen.

Jag tar med mig mycket kunskap ifrån denna veckan, både rent tekniskt men även med tanke på innehållet i alla samskapande dialoger med en mängd intressanta, kunniga och inspirerande gäster som har passerat kameralinserna under veckan. Ni kan läsa mer på www.shipofanewstory.com eller se mer på https://www.youtube.com/watch?v=D1beFlVDhf8&list=PLyWmbfQ9-5vpaFSBemIwNmW8TSuwvAiGw&index=2
Där hittar du mycket att se!

Podden Ett Liv i Frihet

Och som jag berättat tidigare så har jag även varit med och publicerat podcasten Ett Liv i Frihet som ges ut av organisationen FreeZone. Podden handlar om hedervåld och att varje människa har rätt att leva i frihet. Du hittar den på podcaster, Spotify, Acast och övriga ställen där du hittar poddar .. sök efter ”Ett liv i frihet”.

Podden Makalösa Föräldrar

Och som om inte detta vore nog så har jag även spelat in, klippt och producerat podden Makalösa Föräldrar som ges ut av riksorganisationen Sveriges Makalösa Föräldrar som jobbar för att bidra till ett bättre liv ekonomiskt för ensamstående föräldrar bl.a.

… och tillsammans med Google Ad kunderna och filminspelningarna vill jag önska er alla en glad sommar med mycket återhämtning så ses vi snart igen!

Martin

Please follow and like us: