Nytt podsamarbete! ”Hälsovalet med Samantha och Martin”

Jag har tillsammans med Samantha Lerviken från företaget Hälsa Som Val startat podden ”Hälsovalet med Samantha och Martin”
En stor anledning till detta är att jag var med i ett 12-veckorsprogram för hållbar hälsa som Samantha ledde under våren. Detta har lett till att jag gick ner ca 11kg under 12 veckor och blivit en man som åter igen älskar att gå ut i löpspåret, vilket jag inte gjorde för bara ett år sedan.
Jag har varit aktiv idrottare i min ungdom men träning och motion har fått stå tillbaka ju längre tiden gått och jag kände hur jag var på väg neråt i en spiral av ohälsa och när Samantha kom till min värld var jag tvungen att passa på att vända denna trenden till en mer hållbar och hälsosam livsstil.

I podden ”Hälsovalet med Samantha och Martin” får du följa min resa från soffpotatis till spänstig sparris eller muskulös broccoli tillsammans med Samantha. Vårt mål är att med lätt språk och humor avdramatisera viktnedgång, träning och att införliva en mer hälsosam kost. OCH hur jag kan gör detta hållbart och livslångt.
Vi kan konstatera att det inte är svårt att komma ut till träning när solen skiner och det är 25 grader i luften. Men vad händer när hösten kommer med mörker och kyla? Det ska vi ta reda på!

En lyssnare som gillar det vi gör 🙂

Podden finns på spotify spotify:show:5msqVUGmVVG9u0hl5EOrCp
Och Podcaster https://podcasts.apple.com/se/podcast/h%C3%A4lsovalet-med-samantha-martin/id1528182558 eller Google Cast.

”Vad kul att just du vill lyssna! Nu kör vi!”

Martin Hansson & Samantha Lerviken

Vill du också … ?

Vill du/ni också göra en podcast kontaktar du mig. Det är jag lika bra på att göra som Samantha är på att inspirera till hållbarare livsstil!

Please follow and like us: