Foto: Roland Gudinge – Mood Frames

Jag jobbar, bor och är verksam från landsbygden i Skåne med hela landskapet som arbetsplats då jag ambulerar med utrustningen för livestreamade event.
Eftersom nätverkande har varit en essentiell del av min kundgenerering har jag letat efter ett nätverk även här i mitt närområde d.v.s Eslöv, Höör och Hörby men utan att finna något aktivt nätverk med bra struktur.Det finns en tanke och önskan om att bilda ett nätverk tillsammans med Företagarna i Eslöv men fram till dess börjar jag bygga här och nu.

Är du verksam i mellanskåne (bestäm själv vad det innebär) kan du väl möta mig på torsdag morgon 07:45 på Zoom med mötesstart 08:00 så pratar vi vidare om vad vi kan hjälpa varandra med? Anmäl din närvaro här nedanför så ses vi. Om vi så bara blir EN till i mötet kör vi.

mvh

Martin Hansson
HK Media

Please follow and like us: