Pay-Per-Click-Marketing

Jag jobbar med Google Ad PPC marknadsföring och jag vill göra dina kampanjer. Nu är det sagt, inget konstigt med det.

Det finns många som gör det och du kan få det kostnadsfritt när du bokar webbhotel till exempel. Det är väl bra om du har pengar över och känner att du kan spela lite utan att ha förväntningar på ett bra resultat.

Jag har ännu inte hittat en kostnadsfri lösning som innehåller en gedigen målgruppsanalys tillsammans med mig som kund. Jag har inte heller hittat någon kostnadsfri lösning som jobbar kontinuerligt med sökord och fraser, positiva som negativa. Jag har inte heller hittat någon kostnadsfri lösning som redovisar en hög CTR och som jobbar på att höja den.

Google Ad PPC är INTE SEO – sökordsoptimering – det är en helt annan historia. Jag har specialiserat mig på den betalda marknadsföringen, den som är ganska enkel att kontrollera och som får ditt företag högt upp i sökresultaten på Google.
Jag vill påstå att det stora jobbet inte består i att skapa en kampanj med ett antal relevanta annonser både statiska och dynamiska. Det stora jobbet ligger i att definiera din målgrupp på bästa sätt. Just målgruppsdefinition har jag jobbat med de senaste 20 åren via ett antal olika mediehus och jag gör det väldigt bra. MEN jag gör det inte ensam. Jag gör det tillsammans med dig. Du som känner dina kunder och vet vilka du vill nå, var du vill nå dom, hur du vill nå dom och när du vill nå dom.

Google Ad är en investering som är allt för viktig för att låta en kostnadsfri lösning göra det åt dig med vänsterhanden. De enda som verkligen tjänar på dessa lösningar är Google och den som erbjuder kostnadsfria lösningar. För dessa har redan signalerat att de inte bryr sig om ditt resultat. Det är ju kostnadsfritt.

Vill du ha resultat på din Google Ad annonsering? Anlita en expert. Antingen mig eller någon annan, men anlita någon som bryr sig och som jobbar kontinuerligt med dina kampanjer. Någon som bryr sig.

Kontakta mig här, antingen via mail eller chatten längst ner till vänster, så kan vi prata mer om det. Du har säkert frågor.

/Martin

Please follow and like us: